Vedonlyönnin kohteena salibandy

Jatkuvasti suosiotaan nostava salibandy on päässyt hiljalleen myös vedonlyöntiä harrastavien suosioon. Pohjoismaissa salibandy on suosittu harrastus, sillä sitä harrastetaan kolmanneksi eniten, heti jääkiekon ja jalkapallon jälkeen. Suomessa onkin jo kansainvälisissä kilpailuissa menestyvä maajoukkue, vaikka laji on vielä suhteellisen nuori. Kansainvälisen menestyksen myötä, myös vedonlyöjien kiinnostus lajia kohtaan on noussut.

Pohjoismaissa lajista on kehittynyt uusi suosikki vanhojen perinteisten lajien rinnalle. Suomessa korkein sarjataso on salibandyliiga, jossa pelaa 14 joukkuetta. Myös naisilla on oma sarjansa, Naisten Salibandyliiga.

Miesten sarjaa Suomessa hallinnoi Seinäjoen peliveljet ja naisten sarjassa hallitseva Suomen mestari on tamperelainen Classic. Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut järjestetään miehille parillisina vuosina ja naisille parittomina vuosina. Miesten ja naisten maailmanmestaruuskilpailuissa pelataan samoilla säännöillä. Suomi on voittanut maailmanmestaruuskilpailuissa kaksi kultaa, kahdeksan hopeaa ja kaksi pronssia. Parhaiten maailmanmestaruuskilpailuissa on pärjännyt salibandyn perustajamaa ja naapurimme Ruotsi.

Pohjoismainen laji palkitsee tietäjänsä

Salibandyssa vedonlyöntimahdollisuuksia on sekä miesten että naisten sarjaan. Miesten sarjassa vetoa on mahdollista lyödä myös alemmissa divarisarjoissa. Koska salibandysta lyödään vetoa pääasiassa Pohjoismaissa, on lajin tuntevalle voittomahdollisuudet varsin mukavat. Myös vedonlyöntiharrastuksen aloittelija voi päästä hyville tuotoille, kunhan jaksaa haalia lajista vähintäänkin perustietämyksen.

Parhaimmat mahdollisuudet ovat kuitenkin lajin ja joukkueet tunteville, jotka osaavat ennustaa peliä paremmin kuin vedonlyöntiyhtiöt. Lajiin tutustuminen kannattaa, sillä salibandy on vedonlyöntiyhtiöille huomattavasti vieraampi laji, kuin esimerkiksi jääkiekko tai jalkapallo. Tämän vuoksi kertoimet eivät aina täsmää niin tarkasti ja voitot voivat olla paikoin erittäin hyviä.

Tietoja salibandyn vedonlyöntikertoimista löytyy esimerkiksi sellaisilla sivustoilla, kuin Nettikasino.info, jotka tarjoavat mahdollisuuksia lyödä vetoa useasta eri urheilulajista. Salibandy vedonlyöntilajina on helppo myös siksi, että runkosarjan aikana joukkueet kohtaavat vain kaksi kertaa. Näin ollen kilpailuista on aloittelijankin helppo pysyä kärryillä. Tänä vuonna salibandyn maailmanmestaruuskisat käydään joulukuussa Riikassa.

Urheiluvedonlyönti on ylipäätään suosittu harrastus, josta nauttivat etenkin urheilusta kiinnostuneet vedonlyöjät. Urheilulyönnistä tekee mielenkiintoista sen mahdollinen ennustaminen, jolloin voitot eivät ole pelkästään tuurista kiinni. Toki myös esimerkiksi pokeripeleissä ynnä muissa strategiapeleissä omalla ajattelutyöllä on paljon merkitystä voittomahdollisuuksissa. Suomalaisille penkkiurheilu on sen verran tuttua puuhaa, että siitä on paljon apua voittavaa urheilujoukkuetta veikatessa.