Salibandyn tulevia otteluita

Salibandyliigan kausi 2013–2014 alkaa olemaan puolessa välissä, johan sitä on syyskuun lopusta asti pelattukin ympäri Suomea. Enää muutama peli ennen joulutaukoa, mm. Tampere Areenalla Classic kohtaa Loviisan Torin  tänään ja perjantaina pelataan runkosarjassa vielä ainakin Turussa, Oulussa, uudelleen Tampereella, Seinäjoella, Helsingissä ja Jyväskylässä eli melkoisen täysi kierros. Ja muutama muukin ottelu edeltää joulua. Ihan täysin levossa eivät joukkueet kylläkään saa joulun ja uuden vuoden välissäkää olla, sillä heti tapanin päivän jälkeen pelataan taas Tampereella paikallisottelu Classic vastaan Koovee.

Tiesithän muuten, että myös salibandytuloksia voi käydä veikkaamassa vaikka sivulla eli Betsafessa. Salibandylle löytyy oma osio, jossa voi käydä veikkaamassa ottelun voittajaa. Kuten tuo ensin mainittu peli Classic vastaan Tor. Classicilla näyttäisi olevan ennakkosuosikin asema ja sille tarjotaan ujoa kerrointa 1.04 Torin kertoimen ollessa 12.5. Sivusto näyttää myös miten joukkue on sijoittunut sarjataulukossa ja kuinka edelliset ottelut ovat sujuneet.

Salibandyn tulevia otteluita voi käydä seuraamassa osoitteesta josta löytyy kaikki, siis aivan kaikki salibandyliiton ottelut naisista miehiin, junnuista .. noh.. junnuista senioreihin. Osoitteesta taas löytyy aivan kaikki muu viimeisin tieto salibandyn osalta uutiset-osiosta on se sitten liigaa tai maaottelutietoa. Juuri vastikään loppuivat naisten MM- kisat, ja liigan sivulta löytyy mm. pelaajien tunnelmia otteluista ja fiiliksiä ennen pelejä. Suomen naisethan hienosti pääsivät finaaliin jossa lajin kuningasmaa Ruotsi pöllytti Suomen naisia viidellä maalilla suomityttöjen saadessa vain kaksi. Mutta eihän hopea häpeä ole vai miten sitä sanotaan? Ei ehkä juuri tappion koettua osata nähdä valoisia puolia mutta voisihan se hullumminkin olla. Ensi vuonna on vuorossa miesten kisat, sillä MM-kisat järjestetään salibandyssa niin, että naiset kisaavat parittomina vuosina ja miehet parillisina.

SM-liigan lisäksi meneillään on myös Suomen Cup, TEHO Sport jossa tällä kaudella on mukana 106 joukkuetta ympäri Suomen. Cup alkoi alueellisina turnauskisoina, ja kussakin lohkossa oli mukana 4-5 joukkuetta. Loppusarjan ottelut käydään yksittäisinä otteluina ja tammikuun 25. päivä näemme cupin finaalin. Salibandyliigassa mukana olevat joukkueet pääsevät kisaan mukaan vasta 5. kierrokselta ja divarijoukkueet neljänneltä, jotta muillakin joukkueilla olisi parempi onni kisoissa. Viime vuoden Cup-voittaja on Jyväskylän Happee, joka voitti jatkoajalla Classicin Tampereelta 8-7. Happee siis kuittasi kisan pääpalkinnon 10 000 euroa.

Myös naisten liigassa päästään pian ansaitulle joulutauolle, ja toisin kuin miehet, heidän taukonsa kestääkin ensi vuoteen asti. Sitä ennen vielä kuitenkin Porvoossa PSS kohtaa Lappeenrannan NST:en. Myöskin mm. Tampereella, Helsingissä ja Jyväskylässä pelataan ennen kauden loppumista. Eli Happee kohtaa Oulun, Erä SB-Pron ja TPS Turussa Kajaanin Papaksen.