Onko Liverpool FC suosikkijoukkueesi?

Jalkapallojoukkue Liverpool FC on englantilainen jalkapallojoukkue, joka pelaa Valioliigassa. Monille suomalaisillekin tuttu Liverpool on perustettu vuonna 1892, ja sen kotikenttä on alusta alkaen ollut Liverpoolissa sijaitseva Anfield. Joukkueella on erittäin paljon faneja ympäri maailmaa, ja Liverpool kokoaakin monet fanit katsomoihin paikan päälle ja kotiin tv:n ääreen.

Joukkue on kerännyt matkallaan paljon voittoja, sillä Liverpoolilla on taskussaan englantilaisjoukkueista eniten Euroopan cupin ja Mestarien liigan voittoja. Suomessa Liverpool FC:llä on oma tukiyhdistys, joka muun muassa harjoittaa hyväntekeväisyyttä, ja sillä on ollut vuodesta 2008 oikeus anoa lippuja LFC:n valioliigan kotipeleihin.

Liverpool FC:n pahimpiin vastuksiin kuuluu varmastikin Valioliigassa pelaava Manchester United, jolla on eniten Englannin pääsarjamestaruuksia, kun Liverpoolilla on niitä toisiksi eniten. Toinen kova vastus on Everton, ja kun Liverpool ja Everton pelaavat toisiaan vastaan, näitä pelejä kutsutaan Merseysiden derbyksi.

Mistä voi ostaa fanituotteita?

Kun jalkapalloa pääsee katsomaan paikan päälle, on syytä varmistaa, että katsomo on varmasti oikea, jotta fanituotteita voi pitää yhteisöllisesti esillä muiden kannattajien kanssa. Tuotteita kannattajille on mahdollista hankkia netin kautta.

Fanituotteissa toistuvat Liverpool FC:n teemavärit kuten punainen ja keltainen, jotka näkyvät myös joukkueen peliasuissa. Erilaisia fanituotteita löytyy lippalakista kokonaisiin peliasuihin. Vaatteita löytyy esimerkiksi huppareita joukkueen logoilla varustettuna. Klikkaa tästä jatkaaksesi pohjoismaiden suurimpaan Liverpool kauppaan, josta löydät monenlaisia fanituotteita.