Välineitä salibandyn pelaamiseen

Salibandy on palloilulaji, jonka kehittäjämaana pidetään Ruotsia. Se onkin pohjoismaissa ja myös Suomessa suosittu laji, jonka voi aloittaa suhteellisen matalalla kynnyksellä. Suomessa salibandyn pelaamiseen on myös monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia. Lisätietoa harrastusmahdollisuuksista ja suomalaisesta salibandysta löydät Suomen Salibandyliiton sivuilta. Lue lisää salibandyvälineistä tästä artikkelista.

Mailalla ja pallolla pääset alkuun

Salibandyharrastuksen voi aloittaa hyvinkin yksinkertaisilla välineillä: tarvitset alkuun mailan ja pallon, joiden avulla harjoittelun voi aloittaa. Mailoja on monia erilaisia, ja eri ominaisuuksiin tutustumalla löytää itselle sopivan. Huomiota kannattaa kiinnittää esimerkiksi mailan pituuteen ja lavan jäykkyyteen.

Kengiksi sopivat aluksi tavalliset lenkkarit, mutta aktiiviharrastajalla voi olla myös urheiluun sopivat sisäpelikengät, sillä salibandya pelataan sisäkentillä. Ammattilaisten varustevalintoja seuraamalla saa vinkkejä myös omaan käyttöön. SalibandyTV:n sivuilta löytyy kootusti kaikki salibandylähetykset, jotta oman mielilajin seuraaminen on helppoa.

Oikea vaatetus tekee urheilusta mukavaa

Paljon juoksua ja nopeita spurtteja sisältävässä lajissa hiki virtaa. Siksi onkin tärkeää huolehtia siitä, että varusteet ovat lajiin sopivat. Hengittävät ja rennot vaatteet tekevät urheilun harrastamisesta mukavaa.

Axon tarjoaa erilaisia urheiluvaatteita esimerkiksi salibandyn harrastajille. Jos etsit esimerkiksi hikipantaa tai muita urheiluvaatteita salibandyn pelaamiseen, nämä voisivat sopia sinulle.

Varusteiltaan helppo harrastus

Salibandy on mukava laji myös aloittelijoille, koska varustehankintoihin ei tarvitse heti panostaa useita satoja euroja vaan myös pienemmillä hankinnoilla pääsee liikkeelle. Testaamalla löytää omat mieltymyksensä.